Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naturalne kosmetyki
Ostatnio natknęłam się na kilka fajnych marek, które robią kosmetyki naturalne, ale trudno trafić na coś naprawdę skutecznego i nie przereklamowanego. Może znacie jakieś mniej znane, autorskie marki warte uwagi? Zależy mi na dobrym składzie i uczciwym podejściu do tematu.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jak cenisz sobie prosty skład to na stronie Marketeko masz ciekawą kategorię z autorskimi kosmetykami https://marketeko.eu/c/autorskie-kosmetyki-marketekoeu. Produkty tworzone w małych partiach, z naturalnych składników, bez zbędnej chemii.
Odpowiedz
Jeśli twoja skóra potrzebuje porządnego nawilżenia i regeneracji, koniecznie zajrzyj na https://tanexpert24.pl/pl. Moja cera wreszcie wygląda zdrowo i promiennie – a wszystko to dzięki kilku prostym zmianom w pielęgnacji!
Odpowiedz
Eco Nature Bielenda, to swietna seria kosmetykow, dzieki nim moja skóra nigdy nie była w lepszej kondycji.  To prawdziwa gratka dla miłośników naturalnej pielęgnacji, którzy oczekują skuteczności i przyjemności z codziennego rytuału.  Kosmetyki zawierają aż do 99% składników pochodzenia naturalnego.  Produkty są niezwykle przyjazne dla skóry i ochrony jej mikrobiomu
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama