Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uczęszczanie na szkolenia
Zastanawialiście się może nad tym by postawić na warsztaty pewność siebie ? Słyszałem, że można tu zdobyć cenną wiedzę, a obsługa klientów wykazuje się naprawdę dużym zaangażowaniem, co jest bardzo istotnym atutem.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A co powiecie na biznes coach ? Sam zastanawiam się nad tym by skorzystać z oferty
Odpowiedz
Z doświadczenia mogę polecić firmę Develor https://www.develor.pl/ – współpraca z nimi to czysta przyjemność. Ich podejście do klienta jest profesjonalne, a oferowane rozwiązania naprawdę trafiają w potrzeby biznesowe. Zajmują się szeroką gamą usług, od szkoleń po doradztwo, zawsze starając się dostosować ofertę do indywidualnych wymagań. Korzystałem z ich usług i muszę przyznać, że zauważyłem realne korzyści w postaci lepszej organizacji i efektywności pracy w moim zespole. Jeśli ktoś się zastanawia nad współpracą z Develor, to zdecydowanie warto!
Odpowiedz
Jak jeszcze jeździłam do pracy za granice to agencja pracy mondi była jedną z tych firm które ludzie normalnie polecali między sobą. Nie było straszenia ani opowieści o oszustwach, raczej takie zwykłe ludzkie podejście.
Odpowiedz
Byłem przez agencja pracy Mondi i ja akurat doceniłem to, że nie było chaosu na starcie. Najgorzej jak jedziesz i nie wiesz co robić pierwszego dnia. Tutaj było w miarę poukładane, wiadomo gdzie iść, co podpisać, jak zacząć. To niby drobiazg, ale stres spada o połowe. Potem już normalnie praca i rutyna. Dla osoby co pierwszy raz jedzie za granice, taki start ma znaczenie. A wy pamiętacie swój pierwszy dzień w pracy za granicą, był dramat czy spokojnie?
Odpowiedz
wedłu mnie taka praca za granicą jest super na start - moza sobie dorobić i podszkolić język.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

tak, o Mondi słyszałam już kilka razy w tym temacie. podobno ok jeśli ktoś powaznie myśli o wyjeździe do pracy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama