29.04.2026, 00:04
Gdzie byliście w tamtym roku na majówce i czy w tym roku wracacie do tego samego miejsca, czy raczej coś innego? Jak to widzicie?
|
Majówka – wracacie czy nowe miejsca?
|
|
29.04.2026, 00:04
Gdzie byliście w tamtym roku na majówce i czy w tym roku wracacie do tego samego miejsca, czy raczej coś innego? Jak to widzicie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.04.2026, 05:52
30.04.2026, 01:54
To jest fajny hotel w Krynicy morskiej – https://krynicamorskahotele.pl/kontakt/ . White Resort, dość znany obiekt z restauracją slow – food. Spróbuj szczególnie ich wędlin i rybki. Nie ma raczej niczego marketowego, beznadziejnego. W normalnym budżecie tam lepiej się stołować i wypoczywać niż w bezpośrednim centrum.
apok_f4bd7f375d33
04.05.2026, 12:55
Hej, szukam miejsca na spotkanie firmowe i zastanawiam się jak wygląda oferta na konferencje rzeszów — czy ktoś organizował coś podobnego w tamtej okolicy i może powiedzieć na co zwracać uwagę przy wyborze sali? Zależy mi żeby było odpowiednie nagłośnienie i projektor bo mamy prezentacje, ale nie wiem czy wszystkie miejsca to mają w standardzie czy trzeba dopytywać osobno ? Macie jakieś doświadczenia?
15.06.2026, 17:13
A wy jak planujecie majówkę? Ja tam myślę o czymś bardziej relaksacyjnym. Ostatnio natknęłam się na fajny hotel, który wygląda naprawdę super na zdjęciach. Może wybiorę się do hotel & spa kujawsko pomorskie — idealne miejsce na wypoczynek i regenerację. Słyszałam, że mają świetne spa, a to dla mnie mega istotne! No i jeszcze atrakcje w okolicy mogą być interesujące, więc kto wie…
15.06.2026, 18:58
Myślę, że warto rozważyć zarówno potencjalne korzyści, jak i ewentualne ograniczenia związane z każdą opcją.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|