Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kosmetyki
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 340
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Jeśli ktoś szuka sprawdzonego miejsca z naturalnymi kosmetykami online, polecam sklep.femi.pl. Zamawiałam tam kilka razy – wysyłka szybka, produkty dobrze zapakowane, a przede wszystkim same kosmetyki naprawdę działają. Ceny też nie są wygórowane jak na ekologiczne produkty.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Temat kosmetyków naturalnych wraca do mnie co jakiś czas, szczególnie odkąd moja skóra zaczęła reagować na część drogeryjnych produktów. W teorii wszystko brzmi dobrze, ale wiadomo, że nie każdy kosmetyk pasuje każdemu. Widziałam Swederm https://swederm.pl/collections/natural i pomyślałam, że zapytam — czy ktoś z Was ma doświadczenie z kosmetykami tej polskiej marki kosmetyków? Jak to wygląda w praktyce?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,406
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Kosmetyki Nanili zwróciły moją uwagę przede wszystkim tym dlatego, że powstały z realnych potrzeb osób z problemami skórnymi. Nie są to produkty tworzone „na ślepo”, tylko odpowiedź na konkretne wyzwania: trądzik młodzieńczy, skóra tłusta, trądzik u dorosłych czy uporczywe przebarwienia. Doceniam to, że marka nie obiecuje cudów w jeden dzień, lecz stawia na rzetelną, indywidualnie dobraną terapię. Specjalista może łączyć ze sobą różne produkty, tworząc spersonalizowany protokół zabiegowy, a ja mogę kontynuować pielęgnację w domu dzięki osobnej linii przeznaczonej do codziennego stosowania.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
28.02.2026, 16:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2026, 18:48 przez Anetka.)
Przejrzyj sobie produkty
Jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości, to nie znam lepszego.
Najważniejsze, że faktycznie widzę efekty używania ich produktów.
Przychodzi duża poprawa i to jest dla mnie najważniejsze.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: