Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Potrzebuję samochodu, który sprawdzi się zarówno w transporcie narzędzi i materiałów,
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Prowadzę małą firmę wykończeniową i potrzebuję samochodu, który sprawdzi się zarówno w transporcie narzędzi i materiałów, jak i do przewozu 5-6 osób (ekipa). Myślałem o czymś w rodzaju Renault Trafic, Opel Vivaro lub Mercedes Vito w wersji brygadowej (z podwójną kabiną). Budżet mam do 60 000 zł. Które z tych aut będzie najbardziej uniwersalne i ekonomiczne w utrzymaniu? Czy lepiej postawić na diesla czy może benzynę z LPG? Interesują mnie też Wasze doświadczenia z adaptacją wnętrza - jakie rozwiązania polecacie do przechowywania i zabezpieczania narzędzi? Może ktoś ma sprawdzone sposoby na utrzymanie czystości w aucie, które jest używane i na budowie, i do przewozu klientów?
Pozdrawiam Marcin z www.holowaniekrakow24.pl/pomoc-drogowa-w-krakowie/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,451
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Można również skorzystać z usług dostępnych na stronie http://www.misjalaponia.pl/ Tamtejszy zespół obsługi klienta wyróżnia się profesjonalnym podejściem, a oferowane usługi charakteryzują się wysoką jakością.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości