Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chirurg ortopeda na NFZ
Pacjenci mogą skorzystać z usług ortopedy na podstawie skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. NFZ finansuje diagnostykę, konsultacje, operacje oraz rehabilitację związane z problemami ortopedycznymi. Warto skonsultować się z lekarzem rodzinnym w celu uzyskania skierowania i uzyskać potrzebną opiekę ortopedyczną.

Zobacz gzie przyjmuje chirurg ortopeda w Szczecinie:  https://www.art-macha.pl/chirurg-ortopeda-szczecin/
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Na NFZ trudno o terminy do specjalistów - trzeba długo czekać na wizytę na ze skierowaniem pilnym. Dlatego am ten nowy pakiet od enel med żebym nie musiałam tak długo czekać. Sprawdziłam z ciekawości właśnie w apce kiedy mogłabym mieć najbliższa wizytę u  ortopedy i pokazuje mi, że na jutro Uśmiech A pakiety są różne ja akurat mam ten pakiet dla kobiet
Odpowiedz
A jak długo zazwyczaj czekacie za wizytą na NFZ do takiego specjalisty? Ja mam wrażenie, że kolejki są coraz dłuższe. Dowiedziałam się jednak, że na szczęście ruszyła pewna kampania społeczna. Jest w niej mowa o tym, że odpowiednio wczesne odwołanie wizyty u lekarza, kiedy coś nam wypadnie, może przyczynić się do skrócenia takich kolejek. Co o tym sądzicie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama