Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Chirurg ortopeda na NFZ
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,385
Liczba wątków: 458
Reputacja:
3
Pacjenci mogą skorzystać z usług ortopedy na podstawie skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. NFZ finansuje diagnostykę, konsultacje, operacje oraz rehabilitację związane z problemami ortopedycznymi. Warto skonsultować się z lekarzem rodzinnym w celu uzyskania skierowania i uzyskać potrzebną opiekę ortopedyczną.
Zobacz gzie przyjmuje chirurg ortopeda w Szczecinie: https://www.art-macha.pl/chirurg-ortopeda-szczecin/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Na NFZ trudno o terminy do specjalistów - trzeba długo czekać na wizytę na ze skierowaniem pilnym. Dlatego am ten nowy pakiet od enel med żebym nie musiałam tak długo czekać. Sprawdziłam z ciekawości właśnie w apce kiedy mogłabym mieć najbliższa wizytę u ortopedy i pokazuje mi, że na jutro  A pakiety są różne ja akurat mam ten pakiet dla kobiet
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A jak długo zazwyczaj czekacie za wizytą na NFZ do takiego specjalisty? Ja mam wrażenie, że kolejki są coraz dłuższe. Dowiedziałam się jednak, że na szczęście ruszyła pewna kampania społeczna. Jest w niej mowa o tym, że odpowiednio wczesne odwołanie wizyty u lekarza, kiedy coś nam wypadnie, może przyczynić się do skrócenia takich kolejek. Co o tym sądzicie?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: