Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancelaria od rozwodów i podziału majątku
Zależy mi na kancelarii, która będzie mogła poprowadzić dla mnie sprawę rozwodową oraz ogarnąć kwestię podziału majątku. Chciałbym tutaj uniknąć jakiegoś swojego szczególnego zaangażowania więc jak możecie polecić prawników, którzy kompleksowo się zajmą taką sprawą to dajcie znać.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zobacz sobie na stronie www.kurek-partners.com opis świadczonych usług. To kancelaria, w której zespół ma duże doświadczenie w sprawach rozwodowych, zajmują się też alimentami, rozliczeniami majątku w związku z rozwodem, myślę że będą w stanie pomóc także w Twojej sprawie i mogą ją poprowadzić.
Odpowiedz
Zdecydowanie zgłoś się do mecenas Justyny Węgrzynowicz. Reprezentowała mnie na mojej rozprawie rozwodowej - bardzo sprawnie, skutecznie, konkretnie i dokładnie. Według mnie bezkonkurencyjna. Mega polecam.
Odpowiedz
Mecenas Justyna Węgrzynowicz to absolutna ekspertka w sprawach rodzinnych i rozwodowych! Jej profesjonalne podejście do klienta, wysoka skuteczność i zaangażowanie sprawiają, że jestem przekonana, że jesteś w najlepszych rękach.
Odpowiedz
Generalnie to wychodzę z założenia, że współpraca z prawnikiem powinna być oparta na zaufaniu i profesjonalizmie, a niestety moje doświadczenia z prawnikiem Mickiewiczem z Warszawy nie były zadowalające....
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama