Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wymarzone wakacje
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja uwielbiam oferty z biura Konsorcjum.pl. Atrakcyjne cenowo, a przy tym wszystko dopilnowane w najmniejszym szczególe. Rejs rzeczny po Afryce z Konsorcjum.pl to luksus w najlepszym wydaniu – do tego są zniżki na 2024 rok, więc tym bardziej polecam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Polecam wycieczkę do Chin z biurem podróży Konsorcjum.pl – cena od 6790 zł za zwiedzanie najpiękniejszych miejsc, lot PLL LOT i bagaż w cenie to naprawdę dobra oferta! Może to jest właśnie kierunek podróży na 2025 rok!
Liczba postów: 181
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Macie w planach odwiedzić Tychy? Szukacie dla siebie fajnych miejsc, które sprawią, że spędzicie miło czas? Myślę, że pomocne mogą okazać się informacje na stronie https://wirtualne-tychy.pl/ . Wiele się dowiecie i dzięki temu będziecie mogli spędzić czas w taki sposób, jak zaplanujecie.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,540
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jeżeli ktoś z Was szuka firmy, która pomaga w uzyskaniu wizy do USA, oddelegować pracowników do USA lub uzyskać autoryzację podróży w systemie ESTA, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://acenter.pl/ . Pomogli mi wypełnić wniosek, przygotować się do rozmowy z konsulem i dopilnowali całej papierologii. Dzięki temu wszystko poszło sprawnie i bez nerwów, a wizę miałem w ręku szybciej, niż się spodziewałem.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 343
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Ostatnio mocno ciągnie mnie w stronę bardziej „egzotycznych” kierunków i trafiłam na opis wyprawy w region karakorum. Ktoś z Was interesował się kiedyś takimi wyjazdami – trekking, góry, bardziej surowe warunki? To wygląda mega ciekawie, ale trochę też się obawiam poziomu trudności i organizacji na miejscu. Chętnie poczytam relacje lub wskazówki, na co zwracać uwagę przy wyborze takiej wyprawy (kondycja, bezpieczeństwo, wymagany sprzęt itp.).
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: