24.10.2023, 18:47
Witam, czy będziecie mi w stanie powiedzieć jakie środki antykorozyjne do samochodów sprawdzają się najlepiej. Może macie swoją ulubioną i sprawdzoną od dawna markę takich produktów. Z góry dziękuję za informacje!
|
Środki antykorozyjne do samochodów
|
|
24.10.2023, 18:47
Witam, czy będziecie mi w stanie powiedzieć jakie środki antykorozyjne do samochodów sprawdzają się najlepiej. Może macie swoją ulubioną i sprawdzoną od dawna markę takich produktów. Z góry dziękuję za informacje!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
24.10.2023, 18:52
Odnośnie dobrej jakości środków antykorozyjnych to jak najbardziej warto sprawdzić sobie markę Dinitrol u których znajdziesz dobrej jakości rozwiązania i dostępne są tutaj https://dinitrol.pl/kategoria-produktu/s...korozyjne/ także warto sobie sprawdzić jak na przykład DINITROL 3125 HS, a jest to uniwersalna ochrona antykorozyjna na bazie wosku.
26.10.2023, 20:24
Jak najbardziej mogę się zgodzić ze jeśli chodzi o wybór naprawdę dobrej jakości środków korozyjnych to jak najbardziej warto sprawdzić sobie Dinitrol i różne opcje w zależności od potrzeb, jak na przykład DINITROL 3654-1 to uniwersalny środek antykorozyjny do stosowania w profilach zamkniętych i na otwartych powierzchniach w przemyśle motoryzacyjnym. Warto sprawdzić dostępne opcje, ceny i po prostu przetestowac w codziennej pracy
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|