Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jakie kable do głośników?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
Witam serdecznie, kupiłem niedawno używane głośniki marki Philips, aczkolwiek okazało się, że kable do nich dołączone nie działają. Chciałem zrobić zamówienie w tym sklepie: https://dlaelektrykow.pl/77-antenowe-i-glosnikowe, ale nie mam pojęcia, które powinienem wybrać. Czy są jakieś konkretne rodzaje i parametry, którymi mogę się kierować?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 809
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Przewody głośnikowe powinny być wykonane z bardzo dobrej jakości miedzy, do tego najlepiej żeby były pokryte warstwą srebra. Dobrej jakości przewody znajdziemy w tym sklepie online - https://www.poweraudio.pl/przewody-glosn...33_35.html, warto pamiętać że przewód i jego jakość mają również wpływ na klasę dźwięku, na tym elemencie nie warto więc oszczędzać jeśli zależy nam na tym choć w małym stopniu.
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Zawsze możecie kupić dobrej jakości głośnik bezprzewodowy i takie propozycje będziecie mogli znaleźć w ofercie producenta Manta u którego akurat znajdziecie sporo ciekawych propozycji w tym zakresie, jak na przykład głośnik bluetooth Manta SPK15GO-BK który ma takie funkcje, jak bluetooth wersja 5.0, zasięg do 10m. Do tego wbudowany mikrofon, funkcja zestawu głośnomowiącego, Radio FM oraz bateria 3600 mAh i czas pracy do 9 godzin. Pozdrawiam i daj znać czy wybraliście opcję bez kabli
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości