Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zakup mieszkania w Szczecinie
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Witam wszystkich na forum! Obecnie rozważam zakup mieszkania w Szczecinie i szukam porad oraz opinii na ten temat. Interesują mnie przede wszystkim informacje o aktualnej sytuacji na rynku nieruchomości w tym mieście. Czy ktoś z Was niedawno kupował mieszkanie w Szczecinie i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Znalazłem stronę www.edumaniacy.pl/mieszkania-w-szczecinie , która oferuje interesujące artykuły na temat rynku mieszkaniowego w Szczecinie, ale chciałbym uzyskać także bezpośrednie informacje od osób, które mają osobiste doświadczenia związane z kupnem mieszkania w tym mieście. Jakie są ceny mieszkań? Czy są jakieś dzielnice, które szczególnie polecacie lub odradzacie? Jak oceniacie jakość oferowanych nieruchomości? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady i sugestie. Dziękuję!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Witaj! Jeśli planujesz nabycie gotowego mieszkania do odbioru w Gdańsku, sprawdź https://activa.pl/oferta/mieszkania-goto...oru-gdansk Moim zdaniem, Activa oferuje gotowe lokale, gotowe na nowych mieszkańców. Sprawdź i daj mi znać, co myślisz.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
A co myślicie o zamieszkaniu na osiedlu Na Opoczyńskiej we Wrocławiu? Słyszałam że fajne osiedle tam powstaje, wśród niskiej zabudowy, kameralne ale bardzo łatwo stamtąd się dostać do centrum i innych dzielnic miasta
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości