09.04.2026, 18:13
Siema, ktoś ogarniał nuru masaż Warszawa? W necie różne opinie i nie wiem czy to faktycznie daje chill czy tylko marketing. Pierwszy raz o tym słyszę, więc każda normalna opinia mile widziana.
|
Nuru masaż Warszawa — serio czy hype?
|
|
09.04.2026, 18:13
Siema, ktoś ogarniał nuru masaż Warszawa? W necie różne opinie i nie wiem czy to faktycznie daje chill czy tylko marketing. Pierwszy raz o tym słyszę, więc każda normalna opinia mile widziana.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
09.04.2026, 18:14
(09.04.2026, 18:13)Jobopo napisał(a): Siema, ktoś ogarniał nuru masaż Warszawa? W necie różne opinie i nie wiem czy to faktycznie daje chill czy tylko marketing. Pierwszy raz o tym słyszę, więc każda normalna opinia mile widziana.Testowałem raz i powiem, że dużo zależy od miejsca. Nuru masaż Warszawa https://blissfulmassagewarsaw.com/masaz-nuru-warszawa/ to bardziej vibe i atmosfera niż klasyczne rozluźnianie ciała. Jeśli idziesz bez dużych oczekiwań, może być ciekawie, ale to raczej jednorazowe doświadczenie.
09.04.2026, 21:29
[*]To jedna z tych kwestii, gdzie doświadczenie odgrywa dużą rolę.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|