Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
majsterkowanie
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1
Ja mogę Wam polecić zakupy w rewelacyjnym miejscu jakim jest sklep z narzędziami https://boschcentrum.pl/kategoria-produk...h-zielony/ Ich rozbudowana oferta pozwoli Wam w jednym miejscu znaleźć wszystko co potrzebne. Swoim klientom oferują wyłącznie wysokiej jakości produkty które doskonale spełniają swoje zadanie podczas użytkowania. Można u nich znaleźć m.in. m.in. pilarki, opalarki, szlifierki, pistolety do silikonu, dalmierze, kamery inspekcyjne, narzędzia ręczne, kosiarki, myjki ciśnieniowe i wiele więcej. Dodatkowo otrzymacie od nich wsparcie w razie wątpliwość.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 402
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Zastanawiam się, czy ktoś z was korzystał z bloków betonowych typu Lego przy budowie ogrodzeń lub innych elementów? Wydaje się, że to bardzo praktyczne rozwiązanie, a do tego łatwo je montować. Znalazłem ciekawe informacje na ten temat, które mogą być pomocne dla tych, którzy myślą o takiej budowie. Można je znaleźć pod tym linkiem https://www.jucha-beton.pl/bloki-betonow...nia-typu-l
Liczba postów: 201
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wybrałam pompę zatapialną Pedrollo ze względu na dobre opinie i nie zawiodłam się. Sprzęt pracuje bardzo stabilnie, zapewnia odpowiednie ciśnienie i nie generuje drgań. Nawet przy intensywnym korzystaniu z wody nie widać spadków efektywności. Jestem bardzo zadowolona z jej działania.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Oferta Chle-Mar obejmuje szeroki wybór produktów dla domu i budownictwa, a nowa siedziba firmy zapewnia szybką obsługę zamówień dzięki dopracowanym procesom. Na stronie https://chle-mar.pl/ dostępne są m.in drzwiczki rewizyjne, które wyróżniają się precyzyjnym wykonaniem i trwałością. Firma jest jedynym dystrybutorem Diamanto, a dynamiczny rozwój przedsiębiorstwa sprawia, że współpraca z nimi to pewność jakości i atrakcyjnych zarobków.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jak ktoś dopiero kompletuje warsztat, to przy kompresorze warto pomyśleć od razu o paru drobiazgach, bo sam kompresor to nie wszystko. Przyda się porządny wąż, szybkozłączki, reduktor z filtrem, a przy modelu olejowym olej, inaczej człowiek się wkurzy przy pierwszym użyciu. Ja zaopatrywałem się w abc-kompresory.pl i na plus, że podpowiedzieli, co realnie dobrać na start, a czego nie ma sensu brać od razu. Dla początkującego wygodne, bo wszystko ogarnia się w jednym miejscu.
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Siema wszystkim, szybka sprawa odnośnie hydrauliki w ogrodzie. Mam do pociągnięcia jakieś 80 metrów rury PE od studni do dwóch kranów po przeciwnej stronie działki. Do tej pory z takimi rzeczami nie miałem za wiele do czynienia i trochę obawiam się przecieków w ziemi po zmontowaniu wszystkiego. Przeglądając poradniki trafiłem na ofertę https://www.mpj.pl/ gdzie mają sporo złączek skręcanych, zaworów i dedykowanych akcesoriów do rur PE. Zastanawiam się czy taki montaż skręcany ręcznie/kluczem hakowym jest na tyle bezobsługowy, że można to spokojnie zasypać ziemią bez strachu. Czy przy skręcaniu tych kształtek wciskacie rurę do samego oporu na sucho czy stosuje się jakieś dodatkowe smary/poślizgi na uszczelkę? Jeśli ktoś ma doświadczenie z tymi konkretnymi złączkami to chętnie przyjmę jakieś praktyczne tipy dla początkującego.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: