27.07.2020, 15:04
Cześć czy znacie jakiś sklep z dewocjonaliami gdzie mógłbym kupić różaniec z bursztynu? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi w tym temacie, gdyż jest to dla mnie ważna sprawa. Serdecznie pozdrawiam.
|
Sklep z dewocjonaliami
|
|
27.07.2020, 15:04
Cześć czy znacie jakiś sklep z dewocjonaliami gdzie mógłbym kupić różaniec z bursztynu? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi w tym temacie, gdyż jest to dla mnie ważna sprawa. Serdecznie pozdrawiam.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Ja naprawdę piękny różaniec kupiłam mojej babci ze sklepu internetowego z dewocjonaliami San Gabriele https://sangabriele.pl/pl/c/Od-babci-i-dziadka/38 ten różaniec ma nawet inskrypcję dla Babci, wiec jest super prezentem. Ta firma to rękodzielnicza pracownia, wytwarzają produkty naprawdę oryginalne, nigdzie takich nie znajdziecie. Ceny mają atrakcyjne, a same produkty, bo kupiłam ich już kilka, są bardzo dobrej jakości, polecam serdecznie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|