Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Taras wystawiony na mocne słońce
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 698
Liczba wątków: 688
Reputacja:
0
Mocno nasłonecznione położenie tarasu warto brać pod uwagę jeszcze przed wyborem materiałów. Powierzchnia przez wiele godzin wystawiona na promienie słoneczne może zachowywać się inaczej niż identyczny taras znajdujący się przez większość dnia w cieniu. Znaczenie mają więc nie tylko kwestie wizualne, ale też komfort codziennego korzystania z przestrzeni podczas lata. Gdy porównuje się rozwiązania przeznaczone na tarasy, dodatkowym źródłem informacji może być https://krainatarasow.pl/, a zdobyte informacje najlepiej odnieść do warunków panujących przy konkretnym domu. Przydatne jest również obserwowanie miejsca o różnych godzinach. Dzięki temu można wcześniej zaplanować ustawienie stołu, wypoczynku lub ewentualnego zadaszenia i stworzyć przestrzeń wygodniejszą podczas najbardziej słonecznych miesięcy.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 646
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Podczas projektowania przeszklonej części domu typu ogród zimowy na tarasie, warto od razu pomyśleć o odpowiedniej ochronie przed słońcem. Latem duża ilość przeszkleń potrafi mocno nagrzewać wnętrze, dlatego zainteresowałem się zewnętrznymi żaluzjami, roletami i markizami. W ofercie CONFLO znalazłem naprawdę ciekawe rozwiązania https://conflo.pl/oslony-przeciwsloneczne Spodobała mi się przede wszystkim możliwość sterowania osłonami elektrycznie oraz zastosowania automatyki pogodowej. Takie rozwiązanie jest naprawdę mega wygodne na co dzień i może znacznie poprawić komfort korzystania z przestrzeni mocno wystawionej na promienie słoneczne.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: