Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 1 głosów - średnia: 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Budowa nowego domu
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,170
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Przyklejenie listew przypodłogowych do otynkowanej ściany nie jest skomplikowane, jeśli odpowiednio przygotuje się podłoże i zastosuje właściwe materiały. Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://diy.bostik.com/pl-PL/inspiracje/...k-po-kroku gdzie przedstawiono szczegółowy poradnik opisujący cały proces montażu krok po kroku. Materiał zawiera praktyczne wskazówki dotyczące aplikacji kleju, przygotowania powierzchni oraz uzyskania estetycznego efektu końcowego. To przydatna lektura dla każdego planującego prace wykończeniowe w domu lub mieszkaniu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 340
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Słuchajcie, ostatnio przeszukiwałam różne opcje dotyczące budowy domu i natknęłam się na mega fajną stronę. Wydaje mi się, że domy z bali to super rozwiązanie, szczególnie dla tych, którzy cenią sobie naturalne materiały. Myślę, że warto rozważyć taki projekt — no i właśnie, można tam znaleźć naprawdę ciekawe propozycje. Jak myślicie o domy z bali całoroczne? Ktoś miał już do czynienia z takimi?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,130
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Temat materiałów do większych inwestycji jest naprawdę szeroki. Jak ktoś szuka czegoś solidnego do budowy murów oporowych albo boksów na składowisko, to warto zerknąć na bloki betonowe systemowe. Niedawno trafiłem na stronę http://adz-system.pl/ - opisują dwa systemy bloków: BBS600 i BBS800, różniące się wymiarami i przeznaczeniem. Montaż podobno nie wymaga żadnych specjalistycznych prac, a całość można rozłożyć i postawić na nowo.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości