20.01.2026, 14:13
Szukam doświadczonego glazurnika, który ułoży w moim domu nowe płytki w kuchni, łazience i na korytarzu
Możecie mi kogoś polecić, bardzo proszę
|
Układanie płytek - komu zlecić?
|
|
20.01.2026, 14:13
Szukam doświadczonego glazurnika, który ułoży w moim domu nowe płytki w kuchni, łazience i na korytarzu
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Koniecznie zobacz tę ofertę układanie płytek w Warszawie . Specjaliści z tej firmy mają bardzo dobre opinie.
2 godzin(y) temu
Płytki nad blatem kuchennym pełnią funkcję nie tylko dekoracyjną, ale przede wszystkim ochronną, zabezpieczając ścianę przed zachlapaniami i tłuszczem. Wybór wzoru i koloru warto dopasować do reszty wnętrza, choć równie istotny jest sposób ułożenia, bo inaczej prezentuje się klasyczna cegiełka, a inaczej duży format. Sporo osób planujących remont szuka inspiracji jak zaaranżować płytki w kuchni nad blatem. Dobrze dobrana fuga wpływa na efekt wizualny.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|