17.09.2024, 06:47
Hej, od jakiegoś czasu muszę trzymać się diety o niskim IG i mam problem z regularnym wypróżnianiem. Macie jakieś sprawdzone sposoby lub produkty, które mogą pomóc?
|
Problem z wypróżnianiem się
|
|
17.09.2024, 06:47
Hej, od jakiegoś czasu muszę trzymać się diety o niskim IG i mam problem z regularnym wypróżnianiem. Macie jakieś sprawdzone sposoby lub produkty, które mogą pomóc?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
25.09.2024, 09:53
Ja na Twoim miejscu sięgnęłabym po Intesta Tempo + Laxibiom, bo może okazać się dobrym wsparciem. Maślan sodu poprawia funkcjonowanie jelit, a laktitol wspomaga regularne wypróżnienia, także Twoje jelita na pewno podziękują za ten produkt
24.10.2025, 17:08
Miałem bardzo podobne objawy, ciągłe bóle brzucha, wzdęcia i zgagę, które wracały mimo diety i leków z apteki. Dopiero po wizycie w Gastrologii Silesia - Elastografia Bytom udało się dojść do przyczyny. Zrobili dokładną diagnostykę i wdrożyli leczenie, które naprawdę pomogło.
24.10.2025, 18:01
Co ci wykryli??
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|