31.07.2026, 12:27
Język angielski w Mruczankowym Przedszkolu jest prowadzony przez doświadczoną kadrę w angażujący sposób.
|
Nauka języka w przedszkolu
|
|
31.07.2026, 12:27
Język angielski w Mruczankowym Przedszkolu jest prowadzony przez doświadczoną kadrę w angażujący sposób.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
1 godzinę temu
Tak sobie myślę, że w dzisiejszych czasach umiejętność posługiwania się językiem angielskim to naprawdę ważna sprawa. Niedawno byłam na urodzinach mojej kuzynki, gdzie dzieciaki bawiły się i mimo młodego wieku potrafiły powiedzieć kilka słów po angielsku! Z tego co wiem, w Mruczankowym Przedszkolu mają super podejście do nauki języka angielskiego. A jeśli ktoś z Was szuka fajnej kontynuacji, to polecam spojrzeć na ofertę Teddy Eddie & More — tam można dalej rozwijać swoje umiejętności językowe także w późniejszym wieku. Zerknięcie na ich stronę może być bardzo przydatne: https://teddyeddieandmore.com/
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|