Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zakupy budowlane
Panowie, możecie polecić jakiś sensowny sklep z oknami i drzwiami? Szukam czegoś normalnego, bez kosmicznych cen.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Najlepiej brać tam, gdzie mają kilku producentów, a nie jedną markę na siłę. Łatwiej wtedy coś dobrać pod budżet.
Odpowiedz
Też bym patrzył na terminy montażu, bo niektóre firmy potrafią przeciągać temat miesiącami.
Odpowiedz
Możesz sprawdzić Domegę, mają dość szeroką ofertę okien i drzwi i terminy wyglądają rozsądnie.
Odpowiedz
Dzięki, właśnie czegoś takiego szukałem, zerknę na ich ofertę.
Odpowiedz
Drzwi pełnią nie tylko funkcję użytkową, ale również reprezentacyjną, stanowiąc wizytówkę budynku. Szczegóły dotyczące dostępnych modeli można znaleźć na stronie https://www.witrynal.com/drzwi/. Oferta obejmuje systemy dopasowane do budownictwa mieszkaniowego i komercyjnego, uwzględniając różne warianty wykończenia oraz parametry izolacyjne. Odpowiedni wybór drzwi wpływa na bezpieczeństwo oraz estetykę całej inwestycji.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

ja też słyszałam o domedze - podoba mi się to że mają tak szeroką oferte okien bo saami dosc długo szukaismy specyficznych na taras a oni właśńie mieli.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama