Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Gdzie organizowaliście u siebie imprezy w Słupsku?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 156
Liczba wątków: 69
Reputacja:
0
Gdzie organizowaliście u siebie imprezy w Słupsku i z jakiej obsługi byliście najbardziej zadowoleni? Szukam w miarę pilnie kontaktu, bo potrzebowałbym zarezerwować prawdopodobnie pod koniec lutego, ewentualnie początek marca.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Myślę, że jest wiele miejsc, gdzie można to zrobić
---
Pracownia krawiecka Warszawa
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Zobacz sobie – https://www.starapralnia.pl/ Organizują wszystkie rodzaje imprez, na 200 osób, więc akurat wchodzi w zakres Twoich potrzeb. Duże doświadczenie obsługi, więc na tym głównie polegaj.
apok_257a864255a1
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już o organizacji imprez mowa, to czy warto Waszym zdaniem zamówić w jakieś firmie cateringowej finger food na imprezę, czy lepiej samodzielnie przygotować takie przekąski? Jakie macie do tego podejście? Ja kiedyś wszystko szykowałam sama, ale od dłuższego już czasu wole jednak zamawiane jedzenie
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: