Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vybírat dárky pro chlapy
Vybírat dárky pro chlapy, co už všechno mají, je fakt za trest. Ponožky nikoho nedojmou a adrenalinové skoky taky nejsou pro každého. Já jsem letos zvolil cestu absolutního klidu a hledal jsem něco, co by fakt potěšilo smysly, ne jen další lapač prachu na polici. Při hledání inspirace na netu mě zaujala nabídka na http://passion-massage.cz/ protože ty jejich balíčky vypadají jako skvělý únik z každodenní reality. Nabízená tantra Praha mě oslovila hlavně tím, že to není jen o fyzickém kontaktu, ale o celkové atmosféře a uvolnění, které člověk v tomhle stresu fakt potřebuje. Možná to někomu přijde jako netradiční dárek, ale zpětně musím říct, že tyhle zážitky mají mnohem větší hodnotu než hmotné věci. Co si o tom myslíte vy? Je podle vás lepší darovat něco praktického, nebo spíš takovýhle moment absolutního vypnutí a relaxu?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama