Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
W co warto jest inwestować
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,167
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Na https://wcenie.eu/ znajdziesz artykuły o inwestowaniu w złoto i srebro, od sztabek po monety bulionowe. Fajne miejsce, żeby dowiedzieć się, jak wycenić złoto i srebro oraz jakie są różnice między złotem a Bitcoinem.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Warto dzielić portfel między różne tematy, o których ma się pojęcie, a nie skupiać się wyłącznie na jednym. U mnie wypracowanie zestawu instrumentów, które dają mi dobry zarobek naprawdę długo trwało. Ale Freedom24 dało mi w systemie mocne narzędzia do tego i to działa. Wiadomo, że musiałem się nad tym nasiedzieć, ale są wyniki.
Na początek warto korzystać z gotowych pomysłów - dają je w systemie, ale wiadomo, że co swoje, to swoje. Tylko to wymaga czasu.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Polecam zapoznać się z ofertą https://www.sunsystem.com.pl/gb/169-rury...szwowe-bsz Firma wyróżnia się profesjonalnym podejściem do klientów oraz sprawnym i dokładnym realizowaniem usług. Dzięki temu korzystanie z pakietów jest komfortowe, a każdy klient może czuć się pewnie i obsłużony na najwyższym poziomie.
Liczba postów: 701
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Wszystko tak naprawdę zależy od tego jak wysokim kapitałem dysponujecie. Jeśli są to większe kwoty to warto iść w kierunku nieruchomości  Myślę, że inwestycje w apartamenty na wynajem to świetny sposób na pasywny dochód  Ciekawą i korzystną ofertę znajdziecie w Pratum.
Liczba postów: 506
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Warto inwestować, ale w tematy, na których się znacie. U mnie portfel oparty głównie na etfach i obligacjach skarbowych. Freedom24 daje mi fajne warunki do poukładania portfela. Owszem, nasiedzę się w analityce, ale przynajmniej mam z tego wynik. Polecam mocne wejście w jedną kategorię instrumentów i obracanie się w nich. Nie ma co dokładać rzeczy, które są dla was anonimowe. Rozsądne działanie naprawdę mocno ogranicza ryzyko, a w systemie macie wszystko, czego do tego potrzebujecie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jak posiadasz samochód to na pewno warto inwestować w instalację LPG bo da spore oszczędności a nie obniży osiągów auta. Jeśli się zdecydujesz to wybierz markę https://www.stag.pl/ile-kosztuje-instalacja-lpg/ bo to niezawodne sterowniki i podzespoły. Maja także wiele punktów serwisowych na terenie Europy więc bez obaw możesz się poruszać.
Reputacja:
0
Inwestuje się w takie instrumenty, o których ma się wiedzę. To nie jest zabawa. Trzeba dać sobie czas. Działać mądrze, rozsądnie, z głową. Siedzę od dawna we Freedom24. Tam buduję portfel. Operuję wieloma instrumentami i to mi działa. W sensie - mam ciekawy portfel, który robi różnicę. Natomiast to nie dzieje się od razu. Nad czymś takim się pracuje, aby docelowo osiągnąć coś fajnego. Moim zdaniem warto, ale zaczynajcie od dema - bez ponoszenia jakiegokolwiek ryzyka.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,102
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Jeśli chcesz mieć niskie rachunki za prąd, gaz czy ciepło to postaw na tego dostawcę https://energia.veolia.pl/przylaczenia-d...ej/oferta/ Działają na polskim rynku od wielu lat i mają atrakcyjne stawki oraz elastyczne umowy. Dzięki nim oszczędzisz na rachunkach i to całkiem sporo.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: