30.06.2025, 11:48
Zastanawiam się nad biurkiem z regulacją wysokości, ale trochę się waham – czy ma to sens, jeśli nie planuję często zmieniać pozycji? Może lepiej coś klasycznego, bez tej funkcji?
|
Biurko z regulacją wysokości czy warto?
|
|
30.06.2025, 11:48
Zastanawiam się nad biurkiem z regulacją wysokości, ale trochę się waham – czy ma to sens, jeśli nie planuję często zmieniać pozycji? Może lepiej coś klasycznego, bez tej funkcji?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.06.2025, 13:34
To chyba zależy od stylu pracy. U mnie wyglądało to tak, że ustawiłam sobie wysokość na samym początku i… tak już zostało ? Regulacja jest, ale w praktyce rzadko z niej korzystam. Za to samo biurko jest naprawdę wygodne, stabilne i dobrze się sprawdza. Dokupiłam jeszcze podkładkę na blat, żeby nie zniszczyć go od razu przy codziennym używaniu – i to też się sprawdziło. Jeśli zależy Ci na porządnym biurku z opcją regulacji (nawet jeśli jej nie używasz codziennie), to warto zerknąć na te propozycje na biurko elektryczne z regulacją wysokości na Deerhorn.
12.08.2025, 10:58
W zakresie biurek z elektryczną regulacją wysokości to sprawdź modele dostępne w Di Volio https://tiny.pl/zsb1xy12 bo serio robią robotę. Nie trzeba się schylać ani podnosić ręcznie wszystko działa na przycisk. Możliwość zapisu 3 dogodnych wybranych przez siebie wysokości. Idealne dla osób ceniących wygodę i ergonomię. Polecam każdemu, kto dba o zdrową postawę przy pracy.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|