Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biurko z regulacją wysokości czy warto?
Zastanawiam się nad biurkiem z regulacją wysokości, ale trochę się waham – czy ma to sens, jeśli nie planuję często zmieniać pozycji? Może lepiej coś klasycznego, bez tej funkcji?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

To chyba zależy od stylu pracy. U mnie wyglądało to tak, że ustawiłam sobie wysokość na samym początku i… tak już zostało ? Regulacja jest, ale w praktyce rzadko z niej korzystam. Za to samo biurko jest naprawdę wygodne, stabilne i dobrze się sprawdza. Dokupiłam jeszcze podkładkę na blat, żeby nie zniszczyć go od razu przy codziennym używaniu – i to też się sprawdziło. Jeśli zależy Ci na porządnym biurku z opcją regulacji (nawet jeśli jej nie używasz codziennie), to warto zerknąć na te propozycje na biurko elektryczne z regulacją wysokości na Deerhorn.
Odpowiedz
W zakresie biurek z elektryczną regulacją wysokości to sprawdź modele dostępne w Di Volio https://tiny.pl/zsb1xy12 bo serio robią robotę. Nie trzeba się schylać ani podnosić ręcznie wszystko działa na przycisk. Możliwość zapisu 3 dogodnych wybranych przez siebie wysokości. Idealne dla osób ceniących wygodę i ergonomię. Polecam każdemu, kto dba o zdrową postawę przy pracy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama