Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak porównać kosztorysy ekip remontowych?
Zbieram oferty na remont i różnice pomiędzy wycenami wykonawców są naprawdę spore. Chciałbym mieć jakiś punkt odniesienia, żeby ocenić, czy poszczególne stawki są rozsądne. Na co patrzeć poza końcową kwotą?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Możesz porównać otrzymane oferty z cennikiem prac remontowych w Warszawie, ale ważniejsze od samej ceny za metr jest sprawdzenie, co dokładnie obejmuje dana pozycja. Warto też zwrócić uwagę, czy wycena uwzględnia przygotowanie powierzchni, prace dodatkowe i sprzątanie po realizacji.
Odpowiedz
Naprawiałam ostatnio element, który łączy plastik z metalem i myślałam, że to będzie trudniejsze. Okazało się jednak, że wystarczy odpowiedni produkt i wszystko idzie gładko. Trafiłam na wskazówki dotyczące jak klej do plastiku i metalu i dzięki temu wiedziałam, na co zwrócić uwagę. Efekt końcowy naprawdę mnie pozytywnie zaskoczył.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.