Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eventy firmowe nad Jeziorem
Jeśli organizujesz event firmowy, warto zadbać nie tylko o program, ale też o odpowiedni wystrój. Dobrze zaaranżowana przestrzeń od razu tworzy lepszy klimat i pokazuje, że zależy Ci na profesjonalnym wrażeniu. Świetnie sprawdzają się tutaj balony na event - mogą być eleganckie, firmowe w Twoich kolorach, a nawet z nadrukiem logo. Ostatnio na konferencji widziałem imponującą instalację z balonów wypełnionych helem, która od razu przykuwała uwagę gości. To stosunkowo niedrogi sposób, by podnieść prestiż całej imprezy.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Tak z doświadczenia – to może się przydać: folia aluminiowa dobrze działa do pieczenia w pakietach i ochrony krawędzi ciast przed przypiekaniem, ale nie łączcie jej z kwaśnymi daniami bezpośrednio. Nie wiem, czy ktoś już o tym wspomniał, ale do grilla szukajcie folii „heavy duty”, bo lepiej znosi temperaturę i obracanie. Kiedyś się nad tym zastanawiałam i wyszło mi, że przy większych kuchniach liczy się też długość rolki – mniej przepinania w ciągu dnia. Dla tych, co jeszcze szukają – może to się sprawdzi: producent, który ogarnia stałe dostawy i parametry pod Horeca. Linkuję, bo może się komuś przyda: https://vi-go.eu/pl/ …u was też się to sprawdza?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama