04.12.2024, 09:36
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
|
Zdrowe nawyki żywieniowe
|
|
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
21.02.2025, 10:08
Najważniejsze są proste, naturalne produkty spożywcze, bez zbędnych ulepszaczy! Ja od dawna jestem zakochana w produktach konopnych – nasiona konopi oraz olej z nasion konopi można łatwo włączyć do codziennej diety.
Oto dwa proste przepisy: 1️⃣ Koktajl białkowy z nasionami konopi ? 1 banan ? 1 szklanka mleka roślinnego (np. migdałowego) ? 1 łyżka nasion konopi ? 1 łyżeczka przyprawy pomidorowej z czarnuszką ➡️ Wszystko blendujemy i gotowe! 2️⃣ Sałatka z olejem konopnym ? Garść rukoli ? 1 pomidor pokrojony w kostkę ? ½ awokado ? 1 łyżeczka nasion konopi ? 1 łyżka oleju konopnego ➡️ Mieszamy i cieszymy się zdrową przekąską! Dla mnie największą rewolucją był jednak olej CBD. Dzięki niemu udało mi się obniżyć poziom kortyzolu – wcześniej miałam tzw. brzuch kortyzolowy. Po miesiącu stosowania oleju CBD (wersja decarboxylated, polecono mi w Konopnej Farmacji w Poznaniu) straciłam 2,5 cm w pasie! Lepiej śpię, jestem mniej nerwowa i bardziej zrelaksowana. Zdecydowanie warto spróbować! ?? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości