Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
suszarka do prania
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 356
Liczba wątków: 39
Reputacja:
1
Macie takie sprzęty u siebie w domu? Jak się wam sprawdzają?Na co powinno się zwrócić uwagę przed zakupem? Zastanawiam się nad jednym modelem electrolux perfect care. Czy faktycznie te ubrania są tak miękkie po suszeniu, dużo osób tak widziałam że pisze
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
mam sprzęt Electrolux z linii perfectCare, to był dobry zakup, ułatwia zycie, szybko suszy, nie widże zeby coś niepokojącego się z ubraniami działo, wszystko jest w jak najlepszym porządku, obsługa bezprolemowa
Liczba postów: 838
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Jeszcze do niedawna winiłam swoją suszarkę do ubrań za pogarszający się stan odzieży. Głównie wyblaknięcie kolorów, plamy, zagniecenia. A jak się okazało to pranie wykonywałam nieprawidłowo, ze zbyt dużą ilością detergentów a do tego za mocnych do danych materiałów. Ważne aby na to zwracać uwagę podczas prania a najlepiej wybierać Ludwik Ekologiczny płyn do prania który jest skuteczny i delikatny dla każdego rodzaju odzieży.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości