07.02.2026, 09:35
Czy do pracy w CAD trzeba mieć bardzo mocny komputer?
|
praca projektanta
|
|
07.02.2026, 09:35
Czy do pracy w CAD trzeba mieć bardzo mocny komputer?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.02.2026, 11:21
Nie zawsze, wszystko zależy od tego, do czego dokładnie program będzie używany. Przy standardowych rysunkach 2D i codziennej pracy wiele osób spokojnie działa na starszym sprzęcie. Problemy zaczynają się raczej przy bardzo dużych plikach albo bardziej zaawansowanych projektach. Warto więc dopasować wymagania sprzętowe do realnych potrzeb, a nie zakładać z góry, że potrzebny jest najdroższy komputer.
ZWCAD to narzędzie, które po prostu robi swoją robotę. Bez błędów, bez niepotrzebnych komplikacji i bez frustracji.
Tak sobie myślę, że określenie „mobilna stacja robocza” nie bierze się znikąd, ale nie każdy wie, co faktycznie za tym stoi. HP ZBook często się tak opisuje, więc z ciekawości sprawdziłam, skąd to się bierze: https://techgirl.pl/dlaczego-hp-zbook-na...ja-robocza macie z nimi styczność?
15.02.2026, 19:03
Dzięki wielkie za wszelkie rady :-) Sprawdzę ten temat.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|