Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Okulista
Hej, szukam dobrego okulisty, który przyjmie mnie dość szybko. Słyszałam, że w centrum medycznym Corten Medic nie tylko pracują wspaniali specjaliści, ale i łatwo i prędko da się z nimi skontaktować, np. poprzez Facebooka. Co sądzicie, polecacie to centrum?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Mój problem ze wzrokiem w końcu się skończył Uśmiech. Byłam na zabiegu i już po nim doszłam do siebie i wszystko widzę naprawdę bardzo dobrze. Byłam na laserze. Skorzystałam z usług specjalistów w Specjalistycznym Ośrodku Okulistycznym we Wrocławiu. Oczywiście najpierw miałam zrobiony tam kompleks badań, zaproponowano mi kilka rozwiązań, które dokładnie mi opisano i wybrałam właśnie laseroterapię, która była do mojej wady wzroku rekomendowana. Cenowo wyszło opłacalnie, a to, że mogę obecnie widzieć wszystko bez wspomagaczy, jest bezcenne. Polecam serdecznie!
Odpowiedz
Godny polecenia jest ten - https://optykkrawczyk.pl/ optometrysta w Poznaniu. Jeśli jesteście z Wielkopolski to zdecydowaniem polecam udać się na badanie wzroku właśnie tam. Mają dobrych specjalistów i sprzęt do badan. Zbadają Wasze oczy dokładnie.
Odpowiedz
Dobry okulista to podstawa, ale zanim w ogóle trafi się do gabinetu, warto wiedzieć na co zwracać uwagę - szczególnie u dzieci, które same nie powiedzą, że gorzej widzą. Gdzieś tu ktoś wspominał o wzroku i to mi przypomniało artykuł, który czytałem o objawach chorób oczu u najmłodszych. Całkiem przystępnie napisane, z podziałem na typy zapalenia spojówek i objawy behawioralne.
Odpowiedz
Czerwone oczy potrafią wynikać z wielu zupełnie różnych rzeczy, od zwykłego zmęczenia i suchości po alergię czy stan zapalny wymagający leczenia. Kluczowe jest to, jak długo objaw trwa i czy towarzyszy mu ból, swędzenie albo pogorszenie widzenia, bo to wskazuje na inną przyczynę i inne postępowanie. Więcej o tym, kiedy czerwone oczy są niegroźne, a kiedy wymagają wizyty u okulisty, można znaleźć na https://eyemed.pl/baza-wiedzy/czerwone-oczy/. Przy objawach, które nie mijają po kilku dniach, lepiej się zbadać, niż czekać dalej.
Odpowiedz
Właśnie mi się przypomniało, że parę miesięcy temu miałam dość poważne problemy ze wzrokiem i postanowiłam w końcu zrobić coś z tym. Szukałam dobrego specjalisty i trafiłam na Ocho, gdzie naprawdę świetnie mnie przyjęli. Miałam robione kompleksowe badania, które pomogły ustalić odpowiednią diagnozę. Atmosfera w placówce była mega przyjemna, a lekarze bardzo profesjonalni. Jeśli kogoś interesuje temat okulistyki i szuka dobrego miejsca, to polecam sprawdzić ich stronę Ocho Naprawdę dają radę!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.