Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patenty na tańsze zakupy bielizny
Cześć, potrzebuję pilnie odświeżyć swoją szufladę i szukam jakichś porządnych rajstop, najlepiej takich, które nie pójdą po pierwszym założeniu. Zależało mi też na dokupieniu kilku codziennych kompletów, żeby wszystko zamówić z jednej sprawdzonej strony i nie płacić dwa razy za wysyłkę. Znalazłam jeden popularny sklep z polską bielizną, ale nigdy tam nie kupowałam i trochę się waham. Możecie polecić jakieś konkretne, sprawdzone miejsca w sieci, gdzie jakość ubrań nie kuleje po dwóch praniach?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Znam ten ból, teraz ciężko trafić na coś, co po jednym wyjściu nie nadaje się do wyrzucenia, zwłaszcza jeśli chodzi o cieńsze modele. Ja od dłuższego czasu zamawiam głównie w jednym miejscu w sieci i akurat na jakość narzekać nie mogę, bo te rzeczy naprawdę dają radę i trzymają fason. Zazwyczaj biorę od razu większy zapas, bo tak wychodzi najwygodniej, a przy okazji łatwiej o jakieś dodatkowe rabaty. Jeśli zależy Ci na mniejszych wydatkach, to przed finalnym zamówieniem wykorzystaj sobie ten ekupon na rajstopy i bieliznę damską, bo dzięki temu można zgarnąć całkiem fajną zniżkę na zakupy. Często wrzucają tam kody na darmową dostawę albo ucinają kilkanaście procent z ceny, więc szkoda byłoby przepłacać na pełnej kwocie. Sama tak robię za każdym razem i zawsze parę dyszek zostaje w kieszeni na inne wydatki.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama