Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kancelaria od rozwodów i podziału majątku
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 142
Liczba wątków: 52
Reputacja:
0
Zależy mi na kancelarii, która będzie mogła poprowadzić dla mnie sprawę rozwodową oraz ogarnąć kwestię podziału majątku. Chciałbym tutaj uniknąć jakiegoś swojego szczególnego zaangażowania więc jak możecie polecić prawników, którzy kompleksowo się zajmą taką sprawą to dajcie znać.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 52
Reputacja:
0
Zobacz sobie na stronie www.kurek-partners.com opis świadczonych usług. To kancelaria, w której zespół ma duże doświadczenie w sprawach rozwodowych, zajmują się też alimentami, rozliczeniami majątku w związku z rozwodem, myślę że będą w stanie pomóc także w Twojej sprawie i mogą ją poprowadzić.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zdecydowanie zgłoś się do mecenas Justyny Węgrzynowicz. Reprezentowała mnie na mojej rozprawie rozwodowej - bardzo sprawnie, skutecznie, konkretnie i dokładnie. Według mnie bezkonkurencyjna. Mega polecam.
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
Mecenas Justyna Węgrzynowicz to absolutna ekspertka w sprawach rodzinnych i rozwodowych! Jej profesjonalne podejście do klienta, wysoka skuteczność i zaangażowanie sprawiają, że jestem przekonana, że jesteś w najlepszych rękach.
Liczba postów: 22
Reputacja:
0
Generalnie to wychodzę z założenia, że współpraca z prawnikiem powinna być oparta na zaufaniu i profesjonalizmie, a niestety moje doświadczenia z prawnikiem Mickiewiczem z Warszawy nie były zadowalające....
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: