Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zmiana pracy
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 639
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Jeśli w takim razie interesuje Cię praca w województwie Lubelskim to możesz poszukiwania ciekawych możliwości zawodowych rozpocząć od portalu FachPraca. To miejsce, gdzie znajdziesz aktualne ogłoszenia z różnych sektorów i lokalizacji w regionie. Nie trać czasu i zacznij szukać swojej wymarzonej pracy już teraz właśnie poprzez internet. No i mam nadzieję, że ostatecznie poszukiwania zawodowe po prostu pójdą w pełni po Waszej myśli.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 58
Reputacja:
0
Jesli szukacie pracy w branży finansowej, to bardzo polecam wam aplikację do youaretheboss.pl/ - mega opcja i nie trzeba mieć doświadczenia!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Z własnego doświadczenia mogę potwierdzić, że obecnie nie brakuje ciekawych ofert pracy, takich jak te na https://folimpex.com.pl/. Warto być aktywnym na rynku pracy!
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A ja polecam zrobić sobie kurs np.projektowania wnętrz.Myślę,że jest to potrzebny zawód i dobrze płatny.Można zrobic taki kurs np tutaj https://www.creator.net.pl/kurs-projekto...-warszawa/ ważne jest to,aby kurs był zakończony certyfikatem.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
a mnie ciekawi jak sprawdzacie firmy, do ktorych aplikujecie? ja ostatnio widzialam niezla oferte do dzialu marketingu w lotte wedel, ale zajrzalam na kilka portali pracowniczych i sie przerazilam. Ludzie opisuja ze szef tego dzialu to nawet grozby pracownikom potrafi rzucac, nie wspominajac o molestowaniu slownym... dla mnie nie wyobrazalne, zastanawiam sie jak takie firmy sprawdzac jeszcze?
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 175
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jeśli pracujecie lub zamierzacie zająć się opieką socjalną to warto zapoznać się z artykułem https://metropolie.pl/artykul/komisja-um...socjalnego gdzie omówione są kwestie dotyczące uprawnień do wykonywania zawodu pracownika socjalnego. Znajdziesz tam informacje na temat aktualnych regulacji prawnych oraz dyskusje prowadzone przez Komisję UMP ds. Społecznych.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości