28.06.2025, 19:37
Jak szukacie naturalnego kosmetyku do pielęgnacji twarzy, takie odmładzajacego skóre, nawilzajacego, pomagającego na zmarszczki znakomite jest to Serum 7 olejów zamiennik kremów
|
Kosmetyki naturalne
|
|
28.06.2025, 19:37
Jak szukacie naturalnego kosmetyku do pielęgnacji twarzy, takie odmładzajacego skóre, nawilzajacego, pomagającego na zmarszczki znakomite jest to Serum 7 olejów zamiennik kremów
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
27.10.2025, 16:36
Tak z doświadczenia – duet balsam plus olejek robi różnicę przy suchej skórze, zwłaszcza gdy najpierw kładziemy lżejszy produkt nawilżający, a potem zamykamy wszystko olejkiem na wilgotnej skórze. Warto polować na składy z ceramidami, gliceryną i skwalanem, a przy wrażliwej skórze uważać na mocne zapachy. Kto woli konkrety i proste przykłady rutyny, niech zajrzy tutaj: https://domowym-sposobem.pl/olejki-do-ci...skory.html u was taki układ też się sprawdza?
27.10.2025, 23:02
Do pielęgnacji ciała z naturalnych kosmetyków polecam Balsam kokosowy Pahwash z mango. Świetnie nawilza, wygładza skóre, napina ja. Przepięknie tez pachnie
03.11.2025, 21:45
Przejdźcie się też do dozu, możecie tam skorzystać z fajnej opcji - farmaceutka może wykonać dla Was na zamówienie kosmetyki z naturalnym składem.
14.11.2025, 10:51
Wydaje mi się, że zestawy meskie perfumy mogą wam przypaść do gustu. Z tego, co zauważyłem, oferta jest naprawdę bogata, a zapachy wyróżniają się wysoką jakością składników, co jest dużym atutem.
27.11.2025, 12:05
Korzystam z DOZ regularnie i uważam, że to najlepsza apteka do leków recepturowych. Zawsze szybko i w świetnej cenie.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.11.2025, 23:11
Świetny jest olejek Busajna i do ciała i na twarz używam. Pomaga na zmiany skórne, na zmarszczki- wygładza je, ujędrnia skóre. No i supr nawilża
05.12.2025, 08:32
Ja ostatnio totalnie przerzuciłam się na naturalne kosmetyki, ale bardziej w stronę koreańskiej pielęgnacji, bo drogerie to jednak nie dorównują efektami. W https://mintishop.pl/ masz mega fajny wybór takich marek, no i wszystko działa dużo delikatniej, a jednocześnie skuteczniej — ja widzę największą różnicę właśnie po tych bardziej naturalnych formułach.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|