Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kompleksowa budowa domu pod klucz
Szukam projektu domu i najlepiej ekipy, która go stworzy od podstaw. Jeszcze nie mam pomysłu na układ, ale bardziej zależy mi na inspiracjach, żeby sobie przejrzeć na razie dostępne rozwiązania.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Po skończonej budowie domu ta ekipa https://dobry-dom.com/o-nas/ daje, aż 3 lata pełnej gwarancji. Poza tym odciążają inwestora z praktycznie wszystkich kwestii organizacyjnych. Plus masz na początku oprowadzanie po realnej budowie. Możesz sobie zobaczyć ich pracę w prawdziwym wydaniu.

apok_bd770879cb40
Odpowiedz
Taki rodzaj ofert jest chyba najlepszy

--
pompy ciepła kielce
Odpowiedz
Przy wyborze kominka warto patrzeć na producenta z doświadczeniem i solidną tradycją. Defro Home działa od 50 lat, produkuje ok. 45 000 urządzeń rocznie, a ich produkty są zgodne z normami UE i ekologicznymi standardami Ekoprojekt i BimSchV2. Gwarancja sięga 12 lat, a wsparcie obejmuje dobór, montaż i serwis.
Odpowiedz
Zdecydowanie masz rację co do wyboru a wracając do tematu budowy domu to ja bym raczej chciała kupić gotowy od dewelopera. Może być nawet takie mieszkanie ja to https://osiedla-sogo.pl/tymiankowe gdzie będzie kawałek trawnika, miejsce postojowe i dużo zieleni wokół
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama