Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Słodycze reklamowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 106
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Polecicie jakąś firmę, która zajmuje się przygotowywaniem słodyczy reklamowych i będzie można liczyć na wykonanie z logo firmowym. Jakieś czekoladki, cukierki, coś w tym stylu. Jak możecie coś pod tym kątem podpowiedzieć to dajcie znać.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Swoją ofertę tworzy między innymi www.slodyczereklamowe.com.pl, gdzie wykonują słodycze reklamowe na zamówienie. Cukierki, czekoladki, żelki i wiele innych. W zależności od potrzeb można zamówić także całe firmowe zestawy słodyczy.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
A kojarzycie firme https://virtualpeople.pl/ ? Oni mają bardzo duże doświadczenie w kwestii pozycjonowania i bym się odezwała do nich i dogadała cała sprawę najlepiej
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
To dobry pomysł na reklamę?
__
szalunki ścienne
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Takiego rodzaju gadżetów reklamowych ja jeszcze niestety nigdy nie miałem okazji mieć więc także ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Od siebie za to chcę dodać, ze właśnie na pewnej stronie www miałem okazję zapoznać się z opisem gdzie wyjaśniono jakie gadżety reklamowe dla branży budowlanej są na pewno dobrą opcją.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Moim zdaniem warto inwestować w różnego rodzaju gadżety reklamowe opatrzone logo firmy. My akurat działamy w branży medycznej, więc zdecydowaliśmy się zainwestować w chusteczki higieniczne reklamowe. Zamówiliśmy je w firmie Capira. Czy ktoś z Was miał z nią może wcześniej do czynienia? Bo my jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 361
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Mysle, ze i slodycze i gadzety to super pomysl. Duza popularnoscia ciesza sie tez maskotki z nadrukiem producent dba o ich jakosc i wykonanie dzieki czemu pomagaja wielu firmom budowac przywiazanie do marki
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości