Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Studia podyplomowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 697
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
(17.01.2023, 09:57)tiki napisał(a): też wychodzę z założenia, ze dobrze jest kontynuować naukę na studiach podyplomowych jeśli chodzi o Warszawę to polecam Mazowiecką Uczelnię Medyczną. Znajdziecie tu m.in osteopatię czy terapię ręki. Ciekawe zajęcia, doświadczona kadra wykładowców, świetna organizacja zajęć.
Zgadzam się co do tej uczelni9  dodam tylko od siebie, ze oni jakis czas temu zmienili nazwę i teraz działają jako Warszawska Akademia Medyczna  mają sporo przyszłościowych kierunków studiów jak psychologia, pielęgniarstwo czy fizjoterapia.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Studia podyplomowe to dobra rzecz. Warto z nich korzystać tym bardzie, że teraz są łatwo dostępne. Ja zamierzam udać się na podyplomówkę o kierunku Masaż
Dla mnie dizytkoterapia i masaże to sens życia i miejsce pracy.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Też będę chciała zrobić podyplomówkę, ale nie jest to proste. Pod adresem: https://www.podyplomowka.edu.pl/wymagane-dokumenty są informacje jakie dokumenty są do tego potrzebne. Myślę że pedagogika na ISP, gdzie zajęcia odbywają się online jest naprawdę kuszącym rozwiązaniem.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości