Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lekki, miejski wózek
Skoro szukasz wózka do miasta, Osis od Cavoe będzie dobrym wyborem - w końcu jest lekki, zgrabny i wygodny dla malucha, a do tego ma pojemny kosz zakupowy. Mam nadzieję, że właśnie na jego się zdecydujesz Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Też tak myślę - bardzo dokładnie prześledziłam parametry wózka, jego opinie i nie widzę tutaj nic co mogłoby mnie zaniepokoić.
Odpowiedz
A nie myślicie, że Cavoe Ideo też może się sprawdzić? Moim zdaniem ze względu na ultraniską wagę i tak nieduże rozmiary będzie idealny.
Odpowiedz
Na uwagę zasługuje Cavoe Ideo. Długo przyglądałam się temu wózkowi. Ma wiele rozwiązań, dzięki którym wózek sprawdzi się w mieście i w podróży.
Odpowiedz
Wiele osób poleca Cavoe Osis i ja je zdecydowanie polecam. To wózek dedykowany miejskim przechadzkom.
Odpowiedz
też będę niebawem kupować nowy wózek dla synka i póki co, nie mam zielonego pojęcia na jaki model się zdecydować, za dużo tego Uśmiech myślę, ze w takim wypadku dobze jest też poczytać wpisy na blogach o tematyce dziecięcej i parentingowej., Fajny jest ten Dbamy o Dziecko https://dbamyodziecko.pl/.Mnóstwo wpisów na temat ciąży, porodu, życia i rozwoju dzieci w każdym wieku. porady w kwestii zakupów też się znajdą Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Od jakiegoś czasu dostępna w sprzedaży jest nowość Cavoe Moi+ Polecam zapoznać się z jego specyfikacją. Będziecie zachwycone!
Odpowiedz
Możesz powiedzieć coś więcej o nowych ulepszeniach? Brzmi ciekawie, a moja znajoma właśnie rozmyśla nad kupnem nowego wózka

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama