Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Specjalista
Hej, od jakiegoś czasu szukam specjalisty, który pomoże mi z bólem kręgosłupa, z którym już nie mogę wytrzymać. Co prawda byłam już u wielu lekarzy, ale większość z nich wskazuje na operację, której wolałabym uniknąć. Jednak w internecie czytałam, że świetną metodę ma Pomorski Rehabilitant Marcin Rosadziński, który bardzo skutecznie leczy i ma innowacyjne podejście do tego. Chyba się do niego wybiorę, co sądzicie? Znacie tego specjalistę?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

"Ja szczerze polecam wizytę online w Med24 - https://med-24.com.pl/dedicated?gclid=Cj...V3EALw_wcB Na wizytę czekasz 15 minut, koszt 49 złotych a lekarze są bardzio kompetentni. Ja już miałam okazję skorzystać z tej opcji i jestem zadowolona. Świetna alternatywa dla wizyt w przychodni na nfz. nienawidzę leczyć się na nfz w Polsce."
Odpowiedz
Szpital Carolina to miejsce gdzie na pewno możesz liczyć na fachową pomoc jeśli dokuczają Ci bóle kręgosłupa. Nie ma na co czekać i bagatelizować, im dłużej tym stan tylko się może pogorszyć. A tabletki przeciwbólowe nie można stosować ciągle, to obciążenie dla żołądka i dla wątroby również. Leczenie może obejmować farmakoterapię, rehabilitację, operacje.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o dobrych specjalistów, to myślę, że warto zajrzeć tutaj i na spokojnie zapoznać się z pełną ofertą https://hms-assistance24.com/konsultacje...tnie,16,pl . Według mnie w dzisiejszych czasach pakiety medyczne są bardzo ważne. Warto mieć stały dostęp do prywatnej opieki zdrowia z racji, że na NFZ są duże kolejki. Na wizytę u specjalisty czeka się nawet do kilku lat.
Odpowiedz
Cześć dziewczyny! Jeśli chcecie dowiedzieć się, jak zdiagnozować PCOS, polecam Wam przeczytać artykuł na stronie: https://pora-na-zdrowie.pl/blog/porady/j...ia-w-pcos/. Znajdziecie tam informacje na temat badań, które są ważne w diagnostyce tego schorzenia. Kliknijcie w link i poszerzcie swoją wiedzę!
Odpowiedz
Po pierwsze, należy skonsultować się ze specjalistą. Powinien on być w stanie skierować Cię na odpowiednie badania, które pozwolą ustalić przyczynę takich dolegliwości. Z tego co wiem, to w Centrum Medycznym Gamma na Bobrowieckiej w Warszawie są specjaliści w tej dziedzinie. Jeśli się z nimi skontaktujesz, prawdopodobnie będą w stanie znaleźć dla Ciebie najbliższy wolny termin.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama