Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmy reklamowe na social media
No to tutaj też musisz wybrać agencję marketingową, która specjalizuje się w Social Mediach i na pewno będzie w stanie przygotować skuteczne kampanie. Tutaj na pewno warto wspomnieć o Emedialni https://emedialni.pl/ którzy działają zarówno na Facebooku, Instagramie, TikToku, czy Linkedin. Zbudują zaangażowanie społeczności i dotrą do tych osób, które mogą być zainteresowane twoimi produktami, czy usługami.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Przyznam, że na Tik Toku można nie tylko wykupić sobie osoby obserwujące profil, ale także polubienia. Jest to "zabieg", z którego aktualnie korzysta naprawdę wiele osób. Ogólnie na stronie https://instalajki.pl/produkt/tiktok-like/ jest oferta. Można byłoby ją sobie sprawdzić.
Odpowiedz
(09.10.2020, 11:00)Evve napisał(a): Filmy to dobry sposób na reklamę, szczególnie na Insta. Statystyki pokazują, że przyciągają znacznie więcej odbiorców niż zdjęcia czy infografiki.

No tak, pod warunkiem że są dobrze zmontowane. Ja Zamówiłam parę razy w 6stars i byłam bardzo zadowolona z rezultatów.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama