Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podatki
Ja się nie rozliczam sama bo dla mnie wypełnienie pita to czarna magia Uśmiech Zawsze tylko przed rozliczeniem się przypominam księgowej, która mi robi pita o wpisanie na 1% podatku Fundacji VIVA 1procent.viva.org.pl . Co roku dla nich przekazuje 1%. Wiadomo, że to kropla w morzu potrzeb takiej fundacji ale każda kwota się liczy!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Sama ostatnio zastanawiałam się, jak podatek cit wpłynie na moją firmę. Koleżanka doradziła mi, żebym w wolnej chwili przejrzała sobie informacje na stronie tego portalu cridoteka.pl ponieważ jest tam możliwość wzięcia udziału w kursie, który od podstaw rozjaśnia wszelkie nieścisłości związane z tymi podatkami. Dajcie znać, co uważacie na jego temat.
Odpowiedz
W takim razie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań konkretnych informacji na temat tego kiedy powstaje obowiązek podatkowy vat to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia świetną platformę Cridoteka z której zaczerpniecie dawkę konkretnych informacji przez przygotowane szkolenia. Warto się przekonać i co najważniejsze poszerzyć swoją wiedzę w zakresie podatków, aby nie popełnić błędów w rozliczeniach.
Odpowiedz
Dla mnie kiedyś też była to czarna magia, nie brałam się za PIT 37, ponieważ go kompletnie nie znałam. Jednak kilka dni temu postanowiłam o tym poczytać http://zambrowiacy.pl/info/najwazniejsze...-o-pit-37/ i okazało się, że nie taki diabeł straszny. Znalazłam tu najważniejsze informacje, które znacząco mi rozjaśniły temat.
Odpowiedz
Polecam warszawską firmę POL-TAX. Świadczą usługi z zakresu księgowości, audytu finansowego oraz doradztwa podatkowo-księgowego. Od lat korzystam z ich usług i mogę polecić Uśmiech.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama