Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Podatki
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 557
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
Ja się nie rozliczam sama bo dla mnie wypełnienie pita to czarna magia  Zawsze tylko przed rozliczeniem się przypominam księgowej, która mi robi pita o wpisanie na 1% podatku Fundacji VIVA 1procent.viva.org.pl . Co roku dla nich przekazuje 1%. Wiadomo, że to kropla w morzu potrzeb takiej fundacji ale każda kwota się liczy!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,179
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Sama ostatnio zastanawiałam się, jak podatek cit wpłynie na moją firmę. Koleżanka doradziła mi, żebym w wolnej chwili przejrzała sobie informacje na stronie tego portalu cridoteka.pl ponieważ jest tam możliwość wzięcia udziału w kursie, który od podstaw rozjaśnia wszelkie nieścisłości związane z tymi podatkami. Dajcie znać, co uważacie na jego temat.
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
W takim razie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań konkretnych informacji na temat tego kiedy powstaje obowiązek podatkowy vat to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia świetną platformę Cridoteka z której zaczerpniecie dawkę konkretnych informacji przez przygotowane szkolenia. Warto się przekonać i co najważniejsze poszerzyć swoją wiedzę w zakresie podatków, aby nie popełnić błędów w rozliczeniach.
Liczba postów: 442
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dla mnie kiedyś też była to czarna magia, nie brałam się za PIT 37, ponieważ go kompletnie nie znałam. Jednak kilka dni temu postanowiłam o tym poczytać http://zambrowiacy.pl/info/najwazniejsze...-o-pit-37/ i okazało się, że nie taki diabeł straszny. Znalazłam tu najważniejsze informacje, które znacząco mi rozjaśniły temat.
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Polecam warszawską firmę POL-TAX. Świadczą usługi z zakresu księgowości, audytu finansowego oraz doradztwa podatkowo-księgowego. Od lat korzystam z ich usług i mogę polecić  .
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości