Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kriolipoliza vs. tradycyjne odchudzanie - co wybrać?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Hej forum! Stoję przed dylematem - czy skupić się tylko na diecie i ćwiczeniach, czy może wspomóc się kriolipolizą? Czytałam na https://neonia.com.pl/zabiegi-na-cialo/kriolipoliza/, że można zredukować nawet 30% tkanki tłuszczowej w jednym zabiegu. Brzmi świetnie, ale zastanawiam się, czy to nie jest zbyt piękne, by było prawdziwe. Czy ktoś łączył kriolipolizę z tradycyjnym odchudzaniem? Jakie były efekty? Interesuje mnie też, czy po zabiegu trzeba stosować jakąś specjalną dietę lub ograniczać aktywność fizyczną.
Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia i rady!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Zawsze najlepiej takie sprawy konsultować ze specjalistami. Ja polecam Wam klinikę https://perfectlook.clinic tam pracują prawdziwi specjaliści
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Coraz więcej badań mówi o roli bakterii jelitowych w odchudzaniu. Akkermansia w Sanprobi Premium pomaga poprawić metabolizm, co może ułatwić redukcję tkanki tłuszczowej. Widziałam na https://akkermansia.pl/ i powiem szczerze,ze sama sie zastanawiam nad zkaupem
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Trafiłam na program do ukladania diety i ciekawi mnie, jak wygląda jego funkcjonalność. Szukam czegoś, co pozwoli mi szybko układać jadłospisy bez ręcznego liczenia kalorii i makroskładników. Ktoś miał styczność z takimi rozwiązaniami i może polecić?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
W przypadku cukrzycy można także poprosić lekarza o receptę na Ozempic. Dostępność tego leku w aptekach DOZ jest bardzo duża. Co ważne, ceny są całkiem konkurencyjne.
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
W DOZ mają ozempic w dobrej cenie, w dodatku nie ma tam problemu z dostępnością tego leku, w przeciwieństwie do innych aptek.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Potwierdzam, sama też ostatnio kupowałam w DOZie Ozempic, od ręki
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości