Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
dofinansowanie do okularów
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Cześć!!  Wiecie, że można uzyskać dofinansowanie do okularów od szefa? Jeżeli korzystacie z komputera przez większość część pracy to możecie się o nie ubiegać! Więcej informacji znajdziecie na http://kruczek.pl/okulary-na-koszt-pracodawcy/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Średnio się orientuje w tym temacie więc nie mogę się za bardzo wypowiedzieć
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,416
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Oczywiście, że należy się takie dofinansowanie w pracy do okularów. Tylko jeśli chodzi o kwotę, wszystko zalezy od szefa, na jaką kwotę dofinansowania się zgodzi. W mojej firmie była to kwota 100 złotych, ale wiem, że są firmy, gdzie szefowie nie szczędzą na pracownikach i wydają wyższe kwoty dofinansowania. O ile pamiętam, to co dwa lata można było się starać o pieniądze od szefa na okulary. Można iść też do optyka http://opticoon.pl/ i poprosić o fakturę pro forma, przedstawić szefowi, może się inaczej odniesie do naszych okularów.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,685
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Nie słyszałam nigdy o czymś takim, jak dofinansowanie na okulary  Natomiast znam stronę, na której możesz znaleźć tysiące różnych okularów znanych marek. Z pewnością wybierzesz coś, co będzie atrakcyjne pod względem cenowym oraz wizualnym
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: