Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bezprzewodowy robot koszący, jaki wybrać?
Cześć, rozglądam się za bezprzewodowym robotem koszącym bez kabla i zastanawiam się czy to faktycznie działa tak dobrze jak piszą. Ktoś używa i może coś polecić z własnego doświadczenia, najlepiej taki model który ogarnie teren 250-300m2
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

U mnie od zeszłego sezonu śmiga Worx Vision Cloud S300  i powiem szczerze że to zupełnie inna liga niż stare roboty.  Największy plus to brak kabla, zero bawienia się w instalację. Postawiłem, odpaliłem i sam ogarnął ogród. Kamera i AI robią robotę bo omija przeszkody i nie wjeżdża gdzie nie trzeba. Na mały ogród super Uśmiech
Odpowiedz
(14.04.2026, 09:17)HuminK napisał(a): U mnie od zeszłego sezonu śmiga Worx Vision Cloud S300  i powiem szczerze że to zupełnie inna liga niż stare roboty.  Największy plus to brak kabla, zero bawienia się w instalację. Postawiłem, odpaliłem i sam ogarnął ogród. Kamera i AI robią robotę bo omija przeszkody i nie wjeżdża gdzie nie trzeba. Na mały ogród super Uśmiech

A powiedz jak u Ciebie z dokładnością koszenia przy krawędziach, trzeba coś poprawiać ręcznie czy daje radę sam ogarnąć?
Odpowiedz
Powiem tak, większość robi sam i jest naprawdę dobrze jak na robota bez kabla. Przy samych krawędziach czasem coś zostawi ale to raczej minimalnie i raz na jakiś czas poprawiam podkaszarką. Za to wygoda i brak instalacji totalnie to wynagradza, bo praktycznie zapominasz o koszeniu na co dzień
Odpowiedz
Mam podobne odczucia tylko u mnie trochę większy teren i wybrałem coś innego bo Anthbot M5 LiDar+Vision do 700m2 https://www.skoszone.pl/robot-koszacy-an...0m2-id-423 i też działa bez przewodów. Ten z kolei ma LiDAR i fajnie radzi sobie w miejscach gdzie jest cień albo trudniejszy układ ogrodu. Uruchomienie zajęło dosłownie chwilę, postawiłem go i sam zrobił mapę. Mega wygodne Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama