Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam warsztatów na stres
Szukam warsztatów, które pomogą mi lepiej radzić sobie z napięciem i stresem. Chciałabym nauczyć się metod, które pomogą mi zarówno w pracy, jak i w relacjach. Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Praktyczne warsztaty redukcji stresu odbędą się w Warszawie. Spotkanie poprowadzi Agnieszka Tuczyńska-Bieniek, specjalistka w pracy z traumą i stresem, która wprowadzi uczestników w techniki świadomego oddechu, TRE oraz relaksacji przy muzyce. Będzie to intensywny dzień pracy nad stresem i napięciem, z naciskiem na praktyczne metody, które można stosować na co dzień. Warsztaty odbędą się w Fundacji Wsparcia Społecznego „Twoja Przyszłość”, a zapisy prowadzone są pod adresem: agnieszka.tuczynska@autograf.pl oraz telefonicznie: 604-061-042.
Odpowiedz
Ostatnio moją uwagę przyciągnęły techniki sprzedaży b2b . Warsztaty organizowane przez tę firmę są prowadzone bardzo profesjonalnie, a do tego można wynieść z nich naprawdę dużo wartościowej wiedzy. A jakie wy macie na ten temat zdanie?
Odpowiedz
Moim zdaniem świetnym pomysłem są warsztaty, które uczą, jak radzić sobie z napięciem poprzez lepsze zarządzanie sobą i swoimi wyborami. Warto przy tym poznać techniki decyzyjne, które pomagają zmniejszyć stres związany z odpowiedzialnością i ciągłym podejmowaniem trudnych decyzji. Takie podejście pozwala zyskać większy spokój i kontrolę nad codziennymi wyzwaniami. Firmą, którą mogę polecić w tym zakresie, jest Human Skills – mają bardzo przemyślaną ofertę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama