Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Ginekolog
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Ja to Wam powiem, że nawet mnie to powoli wszystko przeraża, bo sprawdzałam ostatnio z ginekologiem w książkach, jak wygląda nadżerka , bo prawdopodobnie ją mam. No i to mnie przeraża, bo to wszystko jest dla mnie naprawdę ważne. I mam nadzieję, że jednak życie będzie dla mnie łaskawe i że nie będę narzekała, aż mi ją usuną.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Szczerze mówiąc, sama od dłuższego czasu szukałam dobrego gabinetu ginekologicznego. Słyszałem od znajomego, że tutaj https://gabinetylucka.pl można znaleźć bardzo dobrego specjalistę a także wykonać podstawowe badania. Umówiłam się więc na wizytę i mam nadzieję, że przebiegnie ona bez komplikacji.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy wy też myślicie, że to bardzo dobre rozwiązanie?
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
W przypadku kiedy będziecie na etapie poszukiwań odpowiedniego specjalisty w zakresie ginekologii to na pewno warto wziąć pod uwagę przede wszystkim specjalistów z wieloletnim doświadczeniem oraz bardzo dobrymi opiniami ze strony pacjentek. Tutaj zdecydowanie polecam sprawdzić Dr. n. med Macieja Zalewskiego https://maciejzalewski.pl/ który na pewno Ci pomoże uporać się ze wszystkimi dolegliwościami zdrowotnymi.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,540
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Mogę Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę specjalistycznego Centrum Medycznego Babka Medica w Warszawie, które w ofercie posiada m.in. Diabetolog . Jeżeli jesteście zainteresowani ofertą ich usług to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 359
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
a znacie dobrego specjalistę od endometriozy?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Moderator
Liczba postów: 450
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
Możesz sprawdzić w szpitalu medicover. Z tego co słyszałam przyjmują tam znani specjaliści od endometriozy. Wykonują też małoinwazyjne zabiegi usuwania endometriozy
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: