Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Blizny potrądzikowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Witam, próbowałam już wszystkich metod na moje blizny potrądzikowe, ale nic nie pomagało. Straciłam już prawie nadzieję, ale znajoma z pracy powiedziała mi, że leczyła swoje blizny za pomocą lasera frakcyjnego. Szukałam różnych możliwości i znalazłam centrum medyczne Esderm, ich oferta wydała mi się bardzo atrakcyjna. Zanim jednak zdecyduję się na zabieg, chciałam zapytać czy macie może jakieś doświadczenia z tym centrum, albo może słyszeliście jakieś opinie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Na szczęście zabiegi laserowe są bardzo skuteczne pod tym względem. Nie wiem czy wiesz dokładnie jak działają, ale na https://klinikamiracki.pl/laseroterapia/...y-lavieen/ możesz sobie wszystko na spokojnie przeczytać
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja słyszałam o bardzo dużej skuteczności urządzenia plazma. Są kliniki medyczne, które mają w ofercie takie rozwiązanie. Warto poszukać w internecie i nie tracisz czasu.
Liczba postów: 223
Reputacja:
0
Mi pomogła maść z cebuli, ale bardzo nieładnie pachnie
Liczba postów: 392
Reputacja:
0
Ja bym stawiał na urządzenie z plazmą. Słyszałem, że takie zabiegi są bardzo skuteczne w przypadku blizn między innymi po trądziku, cesarskim cięciu i innych. Myślę, że warto wybrać się z tym do specjalisty, który zna się na usuwaniu blizn. Kremy i domowe sposoby nigdy nie będą tak skuteczne, jak profesjonalny zabieg.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Nawet nie chcecie wiedzieć ilu różnych kremów i innych specyfików stosowałam na pozbycie się blizn potrądzikowych oraz przebarwień - niestety bezskutecznie. Ostatecznie zdecydowałam się na zabieg kosmetyczny dermapenem w klinice https://malaklinikaurody.pl/ i dopiero po serii takich zabiegów, zauważyłam różnicę. Także jak coś, to naprawdę wam polecam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Miałam sporo blizn po trądziku. Mi pomogło to serum https://www.permanent24.pl/pl/p/Serum-ze...onowym/161 jest super i naprawdę szybko widać efekty.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości