Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
leasing auto
Nowe i używane samochody znajdziesz też w salonie Porsche Centrum Sopot, można je zobaczyć na tej https://finder.porsche.com/pl/pl-PL/search?condition=new&dealership=1500003115 stronce i jest naprawdę w czym wybierać a do tego na te auta masz gwarancję porsche approved
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Tutaj masz namiar telefoniczny na człowieka - 609545414
Świetny specjalista - Filip. Gość doskonale zna rynek i faktycznie analizuje oferty, a nie każdemu sugeruje dokładnie to samo.
Mamy z nim bardzo pozytywne doświadczenia. Załatwił nam finansowanie na dobrych warunkach w euro.
Przy czym 2 firmy nam odpowiedziały, że w ogóle nie ma szans na leasing.
On dał różne propozycje i pokazał konkretnie, która jest najlepsza. I tak to powinno wyglądać.
Odpowiedz
Od jakiegoś czasu prowadzę firmę i chcę zdecydować się na leasing. Dużo dobrego słyszałam na ten temat, ale jeszcze nigdy nie miałam z nim styczności. Może jesteście w stanie podpowiedzieć mi coś na ten temat, a przede wszystkim jak znaleźć najtańszy leasing auta? Są jakieś porównywarki albo kalkulatory?
Odpowiedz
Zobaczcie koniecznie na ofertę firmy https://alpinaleasing.pl/ to doświadczeni brokerzy, którzy oferują różne formy finansowania. Jeśli myślicie o firmowym samochodzie na leasing to u nich macie naprawdę atrakcyjne i ciekawe oferty finansowania. Sprawdźcie i poczytajcie nie tyko ofertę ale artykuły na te temat które tam można znaleźć.
Odpowiedz
Jeśli zastanawiasz się nad zakupem samochodu premium, polecam zajrzeć na stronę dealera Porsche w Łodzi. Mają wiele ciekawych modeli, które mogą spełnić Twoje oczekiwania. Moim zdaniem, warto się z nimi zapoznać. Wejdź na ich stronę https://dealer.porsche.com/pl/lodz/ i daj znać, co sądzisz!
Odpowiedz
Myślę, że warto również rozważyć ofertę jaką jest diesel lpg Firma, którą znalazłem, proponuje interesujące opcje, zapewniając jednocześnie wysoką jakość usług przy przystępnych cenach, więc myślę, że to byłaby jednak udana współpraca
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama