05.02.2026, 03:53
Cześć. Mam problem z potwierdzeniem profilu mojej firmy w Google i nie wiem, którą metodę wybrać. Jakie są opcje weryfikacji i co zrobić, gdy proces się blokuje lub pojawiają się błędy?
|
Weryfikacja profilu firmy w Google
|
|
05.02.2026, 03:53
Cześć. Mam problem z potwierdzeniem profilu mojej firmy w Google i nie wiem, którą metodę wybrać. Jakie są opcje weryfikacji i co zrobić, gdy proces się blokuje lub pojawiają się błędy?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
05.02.2026, 04:02
Hej! W takiej sytuacji warto skorzystać z rozwiązań Getpin, które kompleksowo wspierają potwierdzenie profilu firmy w Google. Obejmują wszystkie metody weryfikacji Google Business Profile, opisują typowe problemy i podpowiadają, co zrobić przy opóźnieniach. Getpin pomaga też przy zakładaniu konta oraz weryfikacji lokalizacji na Mapach Google, oferując jasne instrukcje i realne wsparcie. Przydatne informacje znajdziesz na https://getpin.com/pl/uncategorized-pl/w...-w-google/ gdzie pokazano cały proces.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|