Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy da się poprawić owal bez operacji?
Od jakiegoś czasu przeszkadza mi to, że twarz straciła dawną pełność i wygląda na starszą niż wskazuje metryka, a ja bardzo chciałabym uniknąć chirurgii plastycznej i długiej rekonwalescencji, dlatego przeglądam różne opcje mniej inwazyjne i czytam artykuły specjalistyczne, między innymi materiał na stronie https://neonia.com.pl/zapadnieta-twarz/, gdzie opisane są zabiegi poprawiające objętość i napięcie skóry, ale ciężko mi ocenić co daje najbardziej naturalny efekt, szczególnie przy cienkiej skórze, dlatego chętnie dowiem się jak to wyglądało u was w praktyce i czy faktycznie można uzyskać subtelną poprawę bez skalpela.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Myślę, że są różne zabiegi i masaże.

__
demontaż prasy
Odpowiedz
Wink 
Da się Uśmiech   tylko trzeba mieć realne oczekiwania – to raczej stopniowa poprawa niż efekt jak po operacji.

Przy utracie objętości i „opadaniu” twarzy najczęściej robi się dziś kombinacje: np. stymulatory tkankowe, delikatne podanie kwasu hialuronowego albo zabiegi typu HIFU czy RF, żeby pobudzić skórę do pracy. Dużo zależy od tego, czy problemem jest bardziej brak objętości, czy wiotkość. I ważna rzecz – jeden zabieg zwykle nie zrobi całej roboty. Najlepsze efekty są przy dobrze dobranej serii albo łączeniu metod, bo wtedy to się fajnie uzupełnia i wygląda naturalnie, a nie „napompowanie”.
Jeśli boisz się sztucznego efektu, to serio kluczowy jest lekarz i podejście do twarzy jako całości. Np. Klinika Miracki https://klinikamiracki.pl/rozwiazania/za...-tech/hifu  często jest polecana właśnie pod kątem takich subtelnych zmian – robią bardziej plan terapii niż jeden przypadkowy zabieg i skupiają się na naturalnym efekcie, a nie przerysowaniu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama